华信龙华校区

免费咨询电话:4007-882-885

联系地址:深圳市宝安区民治大润发八楼(肯德基旁乘观光电梯即到)

华信盐田党校校区

免费咨询电话:4007-888-191

联系地址:深圳市盐田区梧桐路1008号(中共深圳市盐田区委党校)

华信学员交流群
深圳电大:深圳电大学员服务群
平面设计就业:深圳平面设计就业群
积分入户办理:深圳积分入户办理攻略
会计考证:深圳会计考证公告
人力资源管理师:深圳人力资源群
历年真题您当前位置:首页 > 历年真题 >

2015年深圳网络教育统考《大学英语B1》模拟题一
2014-11-12 16:54:48      

一、交际英语

1、- I've passed the examination.- _______

A:What a pity.

B:I hate the exam.

C:Congratulations.

D:Come on.

答案: C

2、- Have a nice holiday!- _________

A:You have it too.

B:You do too.

C:The same as you.

D:The same to you.

答案: D

3、- I'm sorry. I lost the key.- ________

A:Well, it's OK.

B:No, it's all right.

C:You are welcome.

D:You are wrong.

答案: A

4、- Wow! This is a marvelous room! I've never known you'reso artistic.- ______

A:Great, I am veryart-conscious.

B:Don't mention it.

C:Thanks for yourcompliments.

D:It's fine.

答案: C

5、- Could I speak to Don Watkins, please?- ________

A:Speaking, please.

B:Oh, how are you?

C:I'm listening.

D:I'm Don.

答案: A



二、阅读理解

1、 Computers caninjure you. Most other injuries happen suddenly. For example,if you falloff a bike and break your arms,it happens very quickly.But computer injuries happen slowly.

You probably know how to ride a bikesafely. Now learn to use a computer safely.

Your eyes

Too much light can injure your eyes,so never sittoo close to a computer screen. Your eyes should be at least 1250px from the screen. Remember to look awayfrom it sometimes. This gives your eyes a rest.

When you use a computer, the window shouldbe on your left or your right. If it is behind you, the light will reflect on (反射) the screen. If the window is in front of you, the sun and the screenwill both shine into your eyes.

Your hands and wrists

Hand and wrist injuries can happen becausethe hands and wrists are moved in the same way hundreds of times. If you use akeyboard for a long time,follow these threerules:1) Rest your wrists on some thing. 2) Keep your elbows (肘) at the same height as the keyboard. 3) Stop sometimes and exercise yourhands,wrists and fingers in a different way.

Your back

Some people sit for many hours in front ofa computer. If you sit in the wrong way,you can injure your backor your neck. So you should sit with your back straight. The top part of thescreen should be in front of your eyes. Your forearms,wrists,hands and theupper part of your legs should all be parallel (平行) to thefloor. If you are sitting for a long time,get up every 30 minutesand exercise your arms,legs and neck.

Enjoy your computer,but use itsafely.

(1)、A computer screen may injure your eyes if your eyes aretoo close to it.

A:T

B:F

答案: A

(2)、Hand and wrist injuries are caused when you get plenty ofexercise.

A:T

B:F

答案: B

(3)、Your eyes and hands will be safe if you often take restsfrom working.

A:T

B:F

答案: A

(4)、It is good for your back and neck if you sit in the rightway.

A:T

B:F

答案: A

(5)、The best title for the text is "How to Protect YourEyes."

A:T

B:F

答案: B

2、 Places tostay in Britain are as varied as the places you visit. Whatever your budget isthe choice -from basic barn to small hotel, from tiny cottage to grand castle -is all part of fun.

Hostels

Cheap, good­­-value hostels are aimed atall types of like-minded travelers, who prefer value over luxury and you don'thave to be young or single to use them. Britain 's independent hostels andbackpackers hostels also offer a great welcome. Facilities and prices vary,especially in rural areas, where some hostels are a little more than abunkhouse (临时住房) while others are remarkably comfortable - almost likebargain hotels.

Youth Hotels

Founded many years ago to "help all,especially young people of limited means, to a greater knowledge, love and careof the countryside", the Youth Hotels Association is still going strong inthe 21st century. The network of 230 hotels is a perfect gateway forexploring Britain 'stowns and countryside.

B&Bs

The B&B (bed andbreakfast) is a Great British institution, In essence you get a room insomebody's house, and small B&Bs may only have one guest room, so you'llreally feel like part of the family. Larger B&Bs may have four or fiverooms and more facilities, but just as warm as a welcome.

In country areas your B&B might bein a village or an isolated farm surrounded by fields. Prices reflectfacilities: and usually run from around £12 to £20 perperson. City B&Bs charge about £25 to £30 perperson, although they're often cheaper as you go further out to the suburbs.

Pubs & Inns

As well as selling drinks and meals, Britain 's pubsand inns sometimes offer B&B, particularly in country areas. Staying anight or two can be great fun and puts you at the heart of the local community.

Rates range from around £15 to £25 perperson. Pubs are more likely to have single rooms.

(1)、In this passage the author mainly ________.

A:tells us where to staywhile visiting Britain

B:advises readers to pay avisit to Britain

C:introduces the wonderfulpublic services in Britain

D:gives us someinformation about British life

答案: A

(2)、________ are mainly built for young visitors.

A:Pubs & Inns

B:Youth Hotels

C:Hostels

D:B&Bs

答案: B

(3)、If you travel alone and want to know better about familylife in Britain, you'd better stay in ________.

A:Pubs & Inns

B:Youth Hotels

C:Hostels

D:B&Bs

答案: D

(4)、If you are interested in travelling with your friends butonly with limited means, where is the better place for you to stay? _________.

A:Pubs & Inns

B:Youth Hotels

C:Hostels

D:B&Bs

答案: C

(5)、Which of the following is NOT true according to the lastpart of the passage? __________

A:Pubs and inns usuallyprovide visitors bed and breakfast.

B:all pubs and inns offervisitors bed and breakfast.

C:Pubs and inns charge avisitor £25 at the most.

D:If you want a singleroom, you are more likely to get one in pubs.

答案: B



三、词汇与语法

1、_______ these honours he received a sum of money.

A:Except

B:But

C:Besides

D:Outside

答案: C

2、Of all the students in our class, Betty writes___________.

A:very carefully

B:most carefully

C:more carefully

D:the most carefully

答案: B

3、The plane was about to _______, and yet I left my ticketbehind.

A:take off

B:take on

C:take up

D:take in

答案: A

4、You have finished the work, _____you?

A:haven't

B:have

C:don't

D:do

答案: A

5、Jim takes the medicine ________the doctor says.

A:as

B:like

C:what

D:because

答案: A



四、完型填空

Many Chinese students don't pay muchattention to spoken English at school. They think it necessary to practicespeaking English in class. Here is a story to show you how important it is tospeak the English language 1 in everyday life.

A foreigner once got hungry and went into arestaurant in London.He sat down at a table.

When the waiter came, he opened his mouth,put his fingers 2 it and took them out again in order toexpress that he wanted something to eat for he could not speak English.

Thewaiter soon brought a cup of tea. The man shook his head. The waiter then tookaway the tea and brought a cup of coffee. The man again shook his head. The mantried again and again, but he wasn't able to make 3 understood.Finally another man came in. He spoke English clearly and fluently. In a fewminutes, there was a large plate of meat and vegetables on the table 4 him.

So you see a man often goes hungry if he doesn't 5 a foreign language.

(1)、

A:into

B:freely

C:before

D:himself

E:master

答案: B

(2)、

A:into

B:freely

C:before

D:himself

E:master

答案: A

(3)、

A:into

B:freely

C:before

D:himself

E:master

答案: D

(4)、

A:into

B:freely

C:before

D:himself

E:master

答案: C

(5)、

A:into

B:freely

C:before

D:himself

E:master

答案: E



五、英译汉

(1)、John andhis brother differ in personality even if their differences in age are notsignificant.

(2)、Would you mind turning down the radio?

(3)、The price of gasoline will come down in Chinese market.

(4)、I'll call you as soon as I arrive.



六、写作

Instructions:建议你在30分钟内,根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

(1)电视的优点;

(2)电视的缺点。

Television